LAAT JE INSPIREREN

snuffie wandelpad winters weert

De leukste familie-uitjes in de kerstvakantie

Ben je na twee dagen gezelligheid, (te) veel lekker eten het binnen zijn ook even moe? Lees dan hieronder onze tips voor uitjes in de kerstvakantie. Een spannende speurtocht, een frisse neus in het recreatiegebied of heerlijk uitleven op springkussens.
Weerterlandhout plankje blog winters weert

‘Ut Wieërter Borrelplênkske’

Borrelen op z’n Weerts kan voortaan met ‘Ut Wieërter Borrelplênkske’, gemaakt van gevelde beuken uit de Kazernelaan. De stichting Weerterlandhout presenteert zich hiermee tijdens het evenement Winters Weert. In de loods van Weerterlandhout in Tungelroy wordt door vijftien vrijwilligers druk gezaagd en geschaafd aan een serie borrelplankjes
navenant_magazine_kerstmenu_chefs_weert_cover_hr_001-1.-header_mobile

Kerstmenu van Weerter topchefs

Het diner waar we het hele jaar naar uitkijken. Met de geur van dennenbomen, een knisperend haardvuur, tafels ingedekt met linnen en bubbels in overvloed. Gezellig samenzijn met familie en vrienden en genieten van verschillende gangen aan zelfgemaakte delicatessen en spijzen. Om jou deze feestdagen te leiden, hebben vier Weerter toprestaurants een diner samengesteld ter inspiratie voor een culinaire topavond.
inpakatelier winters weert hoogstraat

BETOVERENDE KERSTCADEAUS

Maak van al je kerstinkopen een prachtig geschenk voor onder de kerstboom. Laat je cadeaus extra feestelijk inpakken bij de gezellige inpakservice van Weert Marketing. Je tovert hier gratis je kerstinkopen om tot prachtig ingepakte cadeaus die schitteren onder je kerstboom. De inpakservice vind je aan de Hoogstraat 4 in de binnenstad.
Winters winkelen winters weert

SPECIALE OPENINGSTIJDEN

Wist je dat de binnenstad van Weert een heel gevarieerde aanbod heeft van speciaalzaken? Naast de bekende ketens vind je hier ook verrassende speciaalzaken en boetiekjes waar iedereen kan slagen. Onze enthousiaste ondernemers helpen jou met het zoeken naar een feestelijke outfit of uniek cadeau.
Blog uitjes regen uitgelicht winters weert

5 x LEUKE UITJES BIJ REGEN

Buiten is het koud en nat, maar binnen is het superleuk! Indoor activiteiten zijn het antwoord op koude en regenachtige dagen. Je bent het al snel moe om binnen te zitten. Tijd om erop uit te gaan. Want er zijn in Weert ook hele leuke dingen te doen bij slecht weer. We zetten wat tips op een rijtje.