LEUKE UITJES WANNEER HET REGENT

Indoor activiteiten zijn het antwoord op koude en regenachtige dagen. Tijd om erop uit te gaan. Want er zijn in Weert ook hele leuke dingen te doen bij slecht weer. Hier wat tips op een rijtje.

Bar Bioscoop Gotcha Weert_Winters_Weert

1. Gotcha! Bioscoop

Koel in de zomer en warm in de winter: de bios. Heerlijk wegdromen met een bak verse popcorn erbij. In het café naast de bioscoop kun je vooraf koffie met de échte Limburgse vlaai nemen of naderhand nog lekker naborrelen. Tip: in het café bestelde drankjes, zoals een vers gezette cappuccino mogen mee de zaal in. Er zijn regelmatig filmhuisfims, Ladies Night avonden of een ontbijtbios.

2. Zwembad De IJzeren Man

Kom lekker zwemmen bij Zwembad De Ijzeren Man. Met een grote glijbaan, wildwaterbaan, peuterbadje en een whirlpool. In de Beachclub kun je genieten van een kop koffie, broodjes of snacks. Voldoende opties voor een dag vol waterpret!

3. Kidsplaza

Bij binnen- en buitenspeeltuin KidsPlaza Weert kun je zowel met mooi als slecht weer gezellig komen spelen. Kidsplaza Weert heeft de leukste speeltoestellen voor kids van 0 tot en met 12 jaar. Met meer dan 2000 m2 aan speelruimte kunnen de kids genieten van de peuterzone, trampolines, glijbanen en nog veel meer.

4. Munttheater

Het Munttheater is een gezellig theater in het hart van Weert. In de sfeervolle, intieme theaterzaal is altijd wel iets moois te beleven. Kom in de kerstvakantie eens met het hele gezin naar een leuke (kinder)voorstelling. Geniet van een swingend theaterconcert of van een prachtig toneelstuk, of kom een avondje lachen met je favoriete cabaretier. Je bent er even helemaal uit. Met het brede scala aan evenementen is er voor elk wat wils.

5. Natuur en Milieucentrum de IJzeren Man

Voelen hoe zacht een uil is? Of hoe hard de stekels van een egel zijn? In de aaigang staan opgezette dieren die mogen worden geaaid en aangeraakt! Het zijn allemaal dieren die je in het IJzeren Man gebied bij het water, op de heide of in het bos kunt tegenkomen. Er zijn interactieve spelletjes en allerlei doe-dingen over de natuur. Je vindt hier ook echte vogelschedels, een microscoop, stenentableau, Kapla en een zandtafel. Leerzaam én leuk voor jong en oud.