KERSTDOOLHOF

ZA 21 DECEMBER T/M ZA 4 JANUARI

KerstDoolhof

ZA 21 DECEMBER T/M ZA 4 JANUARI

De binnenstad van Weert presenteert tijdens de koude wintermaanden een feestelijk programma. Nieuw is het KerstDoolhof op de Markt.

Het KerstDoolhof is een met kerstbomen ingericht doolhof waar echte speurneuzen een ronde kunnen dwalen tussen de groene dennentakken. Er is voor een speciaal soort dennenboom gekozen die geen priknaalden heeft. Het doolhof herbergt een bijzondere snoepboom, waarin verse kerstlekkernijen aan de takken groeien. Wie de boom kan vinden mag hier natuurlijk de vrucht van plukken. Een bezoek aan het KerstDoolhof is geschikt voor jong en oud en een ideale combinatie met een bezoek aan de binnenstad.

Gratis entree
Van zaterdag 21 december t/m zaterdag 4 januari is het KerstDoolhof dagelijks geopend van 13:00 tot 17:00 uur, en extra lang tijdens koopavonden en de Late Night Shopping op 21 december. Op Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag is de poort gesloten. Het KerstDoolhof wordt georganiseerd door Centrummanagement Weert en BIZ Ondernemers met ondersteuning van Scouting St Maarten. Een bezoek is voor iedereen gratis, als cadeautje van lokale ondernemers.

Museum Jacob van Horne